AcasăOldPaleologu-kamikaze se repede in Primaria Capitalei!

Paleologu-kamikaze se repede in Primaria Capitalei!

Theodor Paleologu este gata sa se transforme intr-un kamikaze, de dragul Bucurestiului si al partidului.

Concret, Paleologu se declara gata sa intre in lupta pentru Primaria Capitalei daca partidul i-o va cere. Si asta desi PDL “sta prost in Bucuresti”, conform sondajelor, iar Sorin Oprescu este ”in mod inexplicabil, favoritul bucurestenilor”. Si asta desi planurile edilitare promovate de Oprescu urmeaza “o directie total gresita, atât din punct de vedere al patrimoniului, cât si al mediului inconjurator“, considera posibilul viitor candidat la localele Capitalei.
Greutatile nu-l demoralizeaza insa pe Theodor Paleologu, care se declara gata sa moara pentru “habitatul” sau: “Daca bucurestenii vor sa traiasca mai prost, sa traiasca mai putin si sa fie distrus orasul lor de catre primarie, este treaba lor, dar eu ma voi lupta pentru habitatul meu, pentru ca sunt bucurestean cu traditie. Din secolul 18 suntem bucuresteni, avem si o strada in Bucuresti, si eu pentru asta ma lupt, pentru cultura din care am iesit, care este acest mediu bucurestean”. Si sa se lupte nu oricum, ci “cu totala dedicare, cu energia unui samurai sau unui kamikaze”.
Ţinând cont de cazul in sine, Theodor Paleologu ar putea fi nevoit sa faca pe samuraiul in propriul partid, pentru a fi proclamat candidat. Nu de alta, dar Primaria Capitalei nu se da oricarui membru dornic sa candideze. In plus, localele din 2012 au o importanta capitala pentru PDL, care a pierdut dupa 10 ani Primaria, ca urmare “samuraiul” Paleologu va trebui sa astepte alta ocazie pentru joaca de-a kamikaze. (S.B.)

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
37 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger