AcasăMONDENImpresionant: Ce inseamna noul nume de scena al Corinei, 8847!

Impresionant: Ce inseamna noul nume de scena al Corinei, 8847!

Multi fani ai cantaretei Corina Bud au fost surprinsi zilele trecute, cand artista i-a anuntat ca-si schimba numele de scena cu unul format din cifre. Vedeta a fost asaltata cu mesaje in care era intrebata ce reprezinta 8847, insa abia marti a dezvaluit de ce a ales acest „nume”.

In timp ce unii o acuzau ca ar face parte dintr-o secta, Corina a marturisit ca decizia de a-si schimba numele are la baza o cauza nobila.

„Am fost sunata de fundatia Horia Motoi care ajuta copiii autisti si mi s-a cerut sprijinul. Am fost foarte incantata sa particip la aceasta campanie, mai ales ca am avut ocazia sa merg intr-un centru cu copii diagnosticati cu autism. Este absolut emotionant sa vezi acesti copii care realmente chiar pot fi ajutati de noi”, a povestit artista, invitata la happy Hour.

Cantareata a marturisit ca este impresionanta de progresele pe care copiii cu autism le fac, atunci cand beneficiaza de terapie: „Ce m-a emotionat foarte tare este ca acei copii nu reactioneaza cand vorbesti cu ei, dar sunt unii la care se vede o evolutie. De exemplu, o fetita a venit la mine, m-a imbratisat si a spus ‘buna’. 8847 este un numar prin care se pot trimite sms-uri si se pot dona bani. Costa 2 euro, iar daca vom dona acesti bani, mai multi copii autisti vor putea fi ajutati sa faca terapie”.

author avatar
Alina Costache
455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger