AcasăNewsBarack Obama, umilit de un pusti! Vezi ce a facut presedintele american!

Barack Obama, umilit de un pusti! Vezi ce a facut presedintele american!

Presedintele Statelor Unite a fost facut knockout de un pusti in varsta de numai zece ani. In timpul traditionalei curse cu oua de Pasti, organizata pe peluza Casei Albe, Barack Obama a incercat sa faca o demonstratie de baschet, insa nu prea i-a iesit.

Zeci de mii de persoane s-au prezentat, luni, la Washington, pe peluza de la Casa Alba, pentru a lua parte la traditionala cursa cu oua de Pasti, noteaza ABC News.

Presedintele american a oferit o demonstratie de baschet pentru cei prezenti, mai ales ca este cunoscut ca un fan al acestui sport. Obama a schimbat initial cateva vorbe cu pustii adunati la festivitate, a aruncat o data la cos, a si ratat, dupa care s-a pozat cu mingea in mana si a vrut sa se retraga. Ambitia insa nu i-a permis sa plece cu una cu doua.

„Trebuie sa nimeresc, inainte de a pleca”, a afirmat liderul administratiei de la Washington, inainte de a incepe sa arunce mingea la cos, insa nu a avut prea mare noroc. A ratat 13 aruncari de la diferite distante, asa ca un copil de zece ani a incercat sa-l incurajeze pe Obama aruncand si el mingea la cos… si a avut succes.

Cert este ca demmonstratia pustiului l-a ambitionat si mai tare pe presedintele Statelor Unite care a reusit intr-un final sa trimita doua mingi la cos, din cele 24 de incercari.

Purtatorul de cuvant al lui Obama, Jay Carney, a afirmat ca presedintelui american pur si simplu  ii lipseste timpul pentru a se antrena in mod corespunzator.

[youtube]1XscH8zo6e8[/youtube]

author avatar
Alina Costache
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger