AcasăOld„Peste doua luni intentionez sa o dau pe Maria la inot!“

„Peste doua luni intentionez sa o dau pe Maria la inot!“

Bucurie mare in familia cântaretei! Daniela Gyorfi si George Tal si-au botezat fetita, ieri, la Biserica Cercelus din Capitala. Pe toata perioada ceremoniei, micuta Maria (3 luni) nu le-a creat probleme parintilor si nasilor, ea a inceput sa plânga doar in momentul in care preotul a bagat-o in cristelnita.

Incepând de ieri, Daniela poate sa-si strige fetita pe nume. Maria a fost botezata in rit ortodox, la ceremonie fiind prezente rudele celor doi si chiar si Francisca, fiica lui Tal, care locuieste in Germania. Cântareata a fost admirata pentru corpul frumos, remodelat la atât de scurt timp de la nastere, iar George a surprins prin tinuta eleganta, având in vedere ca nu avem ocazia sa-l vedem imbracat la patru ace de multe ori. Preotii au ramas uimiti de cât de cuminte a fost Maria la botez, lasându-i sa-si deruleze slujba in liniste. Secretul ni l-a spus chiar proaspata mamica: „A mâncat inainte de a pleca de acasa si doarme. Ea noaptea plânge“. Aceasta ne-a marturisit ca i-ar placea ca fetita ei sa faca inot de la cinci-sase luni: „Intentionez sa o dau la inot peste doua luni pentru ca e benefic pentru cresterea si dezvoltarea ei, dar imi este frica pentru ca stiu ce am tras eu. Când aveam sase ani, mama m-a dat la inot si antrenorul m-a aruncat in apa si m-am speriat rau de tot“, a povestit Daniela pentru ziarul „National“. Tal a avut grija ca toata ceremonia sa iasa ca la carte si ne-a spus ca ii pare rau ca nu a reusit sa-si convinga soacra, imobilizata de ani buni, sa participe la botez, dar el este cu sufletul impacat ca macar a incercat.

Gabriela Grigoriev

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
64 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger