AcasăTibi Scobiola a uluit pe toata lumea: „O aud la radio, o...

Tibi Scobiola a uluit pe toata lumea: „O aud la radio, o vreau si eu!” Despre cine e vorba!

Tibi Scobiola a lansat o noua melodie, produsa de casa de discuri detinuta de Smiley, semn ca antrenorul de la Vocea Romaniei nu-si lasa elevii de izbeliste.

Insa, noua piesa a lui Scobiola este una despre dragoste, cu niste versuri care vor fi in curand pe buzele tuturor: „O aud la radio, intr-o zi o vreau si eu”. Este vorba despre dragoste. De fapt, asa se numeste si piesa cea noua a solistului: „Dragostea”.

Fostul concurent al sezonului al doilea de la Vocea Romaniei si-a anuntat lansarea noii piese chiar pe pagina de Facebook. Si cu siguranta va avea mare succes, pentru ca internautii au „imprastiat-o” deja pe retelele de socializare.

[youtube]G0rUfgMRobQ[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
2.547 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger