AcasăMONDENTaylor Swift vrea sa ii strice nunta printului Harry

Taylor Swift vrea sa ii strice nunta printului Harry

Frumoasa Taylor Swift vrea sa adauge inca un nume de greutate pe lista ei de cuceriri. Din cate se pare, cantareata a pus ochii pe printul Harry, care, insa, are alte planuri.

Cantareata Taylor Swift e disperata sa devina iubita printului Harry

Despre cantareata Taylor Swift se stie ca e frumoasa, talentata si are o viata amoroasa mai mult decat intensa. Asta pentru ca blondina se cupleaza doar cu barbati celebri, pe care, mai apoi, ii paraseste pe negandite si ii face de ras in melodii cu tenta biografica. De curand, frumoasei Taylor i s-ar fi pus pata nici mai mult, nici mai putin decat pe printul Harry, care urmeaza sa viziteze Statele Unite in luna mai si are programate o multime de intalniri cu vedete.

Printul Harry si-ar putea anunta nunta pana la sfarsitul lui 2013

“Taylor e disperata sa il cunoasca pe Harry. Ii place absolut totul la el, dar in special parul roscat si accentul britanic. Nu cu mult timp in urma, ea a fost cuplata nepotul lui JFK, Conor Kenndy, care este un fel de versiune americana a printilor din Anglia. Pentru ea ar fi un mare pas sa ajunga iubita unui print veritabil”, a povestit un apropiat al cantaretei, care pare sa nu fi auzit de planurile pe care si le-a facut nepotul reginei Elisabeta  a II-a si care nu o includ.

Cressida Bonas s-a nascut sa fie printesa

Din cate se pare, Harry ar fi atat de indragostit de iubita lui oficiala, Cressida Bonas, incat se gandeste deja la insuratoare. “Cressida e potrivita pentru Harry. De fapt, s-a nascut sa fie printesa. Toata lumea vorbeste despre casatoria lor si n-ar fi exclus ca anuntul privind o noua nunta la palatul Buckingham sa fie facut pana la sfarsitul anului. Harry vrea sa ii demosntreze Cressidei ca e singura femeie din lume care conteaza pentru el”, a dat din casa pentru revista Grazia un amic al indragostitilor.

author avatar
Alina Creanga
533 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger