AcasăSPORTPiturca si-a bagat picioarele in jocul Olandei!

Piturca si-a bagat picioarele in jocul Olandei!

Boldici, Neagoe si Piturca, staff-ul "nationalei" in ordinea muncii prestate

Selectionerul echipei nationale nici macar nu s-a obosit sa studieze jocul echipei batave. La sedinta tehnica de dinaintea partidei, „secundul” Gabriel Boldici facea glume cu „tricolorii”!

Boldici, Neagoe si Piturca, staff-ul "nationalei" in ordinea muncii prestate

Ca profesionalismul nu l-a caracterizat niciodata, se stia, insa modul in care a ales Victor Piturca sa pregateasca „dubla” cu Ungaria si Olanda dezonoreaza aceasta meserie! Fotbalistii echipei nationale au ramas ca la dentist, duminica seara, cand la „ora de tactica” a venit „secundul” Gabriel Boldici, selectionerul preferand sa-si umple timpul cu altceva, potrivit DigiSport. In prezenta fostului portar, „tricolorii” s-au uitat la un rezumat video al meciului Olanda – Estonia, „parca-i luat de pe Youtube”, dupa cum au chicotit cativa dintre jucatori. Incapabil sa faca o analiza tehnico-tactica amanuntita adversarilor de marti seara, Boldici a dat-o-n glume cu „baietii”, Rat si ceilalti fundasi fiind avertizati sa-si traga fermoarele in duelurile unu la unu cu olandezii.

Gigi Becali – director tehnic la FRF?

Piturca a socat chiar si in ziua meciului. Mai intai, la masa de pranz, selectionerul a permis oficialilor Stelei sa ia contact cu fotbalistii (MM Stoica tabarase pe stelistii convocati la lot), in timp ce el s-a intretinut minute bune cu Gigi Becali. Cei doi si-au continuat discutia si seara, pe „Amsterdam Arena”, la incalzirea de dinaintea jocului, cand latifundiarul din Pipera dadea senzatia ca este directorul tehnic al Federatiei venit sa supervizeze munca selectionerului.

Platit cu 400.000 de euro ca sa bata Andorra

Cel mai bine platit selectioner din istoria Romaniei n-are niciun rezultat notabil in campania asta. Victor Piturca primeste 400.000 de euro pe an ca sa triumfe in meciuri cu Andorra si Estonia, iar cand vine vorba de Olanda sau Ungaria ridica din umeri si ne transmite ca „vor mai urma si alte infrangeri”. „Nu stiu daca sunt cinci antrenori in Europa cu un asemenea contract. El nu este un antrenor rau, numai ca, odata cu al treilea mandat, se crede Iisus Hristos pe pamant, nu te mai intelegi cu el!”, l-a pus la punct Dumitru Dragomir.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger