Codrut Keghes alias Dezbracatu’ a trecut la cratita. Sigur pe el, a pus mâna pe ustensile si a trecut la bucatareala. Scopul? Sa impresioneze invitatii din emisiunea „Cireasa de pe tort“ cu un meniu inedit, din care au facut parte si fuduliile de curcan cu cartofi gratinati cu brânza.
Scris de Ziarul National
Blitz
Ultimele știri
Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
Arhiepiscopia Bucureştilor va organiza sâmbătă, în Bucureşti, Pelerinajul de Florii, la care vor participa ierarhi, preoţi, monahi şi credincioşi mireni din Capitală şi din...
O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
Probleme cu surparea asfaltului şi la Cluj-Napoca. O alunecare de teren s-a produs pe o stradă din oraş, fiind afectată una dintre benzi, pe...