AcasăSPORTUn mare fotbalist este disperat: "Nu ma lasati sa mor!"

Un mare fotbalist este disperat: „Nu ma lasati sa mor!”

Cazut in patima alcoolului, un fotbalist de legenda a trecut prin momente cumplite, iar doctorii nu ii mai dadeau sanse la viata.

Englezul Paul Gascoigne s-a remarcat inca din timpul carierei de jucator ca un bautor de cursa lunga, insa dupa ce s-a retras din activitate, in 2004, si-a pierdut complet controlul.

Conform The Sun, fostul international englez a ajuns atat de rau, incat prietenii l-au carat pe brate la cel mai apropiat spital, iar verdictul initial a fost unul crunt: „Nu credem ca acest individ mai are sanse de scapare!”.

Totusi, cu gandul la regretatul George Best, fost mare fotbalist care a incetat din viata din cauza problemelor avute cu consumul de alcool, Gascoigne a reinviat si si-a propus, acum, sa nu devina un Best II.

Fostul fotbalist recunoaste ca „nu mi-am propus sa devin un betiv, dar se pare ca am muncit de greu pentru a atinge acest nivel. Existau zile in care as fi vrut sa omor oameni, numai sa-mi fac rost de ceva bautura in plus”.

De asemenea, Gascoigne sustine ca nu s-ar descurca fara prietenii sai apropiati, pe care i-a implorat: „Nu ma lasati sa mor!”.

Gascoigne a inceput fotbalul in 1980, la Newcastle United, jucand pentru aceasta formatie pana in 1988, cand s-a transferat la Tottenham Hotspur, dupa ce a devenit „cel mai bun tanar jucator din Premier League”.

A mai trecut pe la Lazio Roma, Glasgow Rangers, Middlesbrough, Everton, Burnley, Gansu Tianma si Boston United, dar in permanenta a parut ca nu evolueaza pe masura talentului din cauza capriciilor si a placerilor bahice.

George Best
author avatar
Cristi Ionita
812 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger