AcasăSPORTA avut 4 titulari la nationala, dar Gigi Becali tot il ataca...

A avut 4 titulari la nationala, dar Gigi Becali tot il ataca dur pe Piturca

Gigi Becali prefera sa indure decat sa faca gimnastica medicala

Departe de a fi impresionat de punctul obtinut de nationala Romaniei la Budapesta, Gigi Becali, patronul Stelei, i-a facut praf pe Victor Piturca si pe jucatorii trimisi de acesta pe teren.

 

Finantatorul Stelei sustine ca Romania s-a prezentat in fata Ungariei precum o echipa de Divizia C, desi in formula de start au existat patru jucatori de la echipa sa: Chiriches, Pintilii, Bourceanu si Tatarusanu.

Gigi Becali nu intelege cum de Piturca l-a preferat pe Stefan Radu in dauna lui Latovlevici si nu l-a introdus mai devreme pe teren pe Alexandru Chipciu.

„Joc sub orice critica, echipa de Divizia C. Stancu, Grozav si Torje nu existau pe teren. Mutu s-a salvat cu penalty-ul. I-am spus nevestei ca daca-l baga pe Chipciu da gol. Cum sa-l tii pe Chipciu pe banca? Grozav nici nu joaca la echipa de club, Contra nu e prost. Maxim ala e fotbalist, da-l naiba. Pe Latovlevici nu-l poti compara cu Radu Stefan, asta n-a centrat o data” a fost declaratia razboinica data de Gigi Becali la Digi Sport.

 

author avatar
Cristi Ionita
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger