AcasăMONDENSilviu Prigoana neaga ca i-ar fi dat ceva Adrianei Bahmuteanu!

Silviu Prigoana neaga ca i-ar fi dat ceva Adrianei Bahmuteanu!

Scandalul din fostul cuplu Prigoana – Bahmuteanu a ajuns la un nou episod: uite masina, da-mi masina, ia-ti masina. Omul de afaceri sustine ca nu i-a facut niciodata un autoturism cadou Adrianei, ci doar a intermediat un leasing.

“Asa cum am zis, era un fel de test-drive. Eu ma astept la tot felul de mizerii, ca pe mine nu ma face o masina, el asta nu a inteles. Daca nu aparea Mihai in viata mea si nu apaream in ziare, nu ma mai cauta. El a vrut sa ma transforme intr-un robotel, el asta nu a inteles, ca nu-s un robotel”, a spus Bahmu, la Capatos.

Mara Banica, invitata in platoul Acces Direct, a dezvaluit discutia ei cu Silviu Prigoana, in care omul de afaceri i-a spus de ce i-a luat inapoi masina fostei sotii. “’Cum, Mara, sa-i dau cadou o masina Adrianei ca sa o conduca electricianul, sa-mi duca mie copiii la munte?’ Nu stiu de unde a aflat ca ea era ocupata si i-a dus Mihai copiii la munte, iar Adriana mi-a confirmat ca, intr-adevar, asa este. El zice ca nu i-a facut masina cadou, ci doar a intermediat un leasing”, a povestit Mara.

author avatar
Alina Costache
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger