AcasăMONDENDivort ascuns de ochii presei! Claudiu Bleont a pus capat relatiei cu...

Divort ascuns de ochii presei! Claudiu Bleont a pus capat relatiei cu Andra Negulescu

Claudiu Bleont si Andra Negulescu au divortat in luna decembrie dupa o casnicie de 12 ani. Intre ei, problemele au aparut in ultimii doi ani de relatie. Totul s-a petrecut in mare discretie si fara scandaluri la televizor.

Andra Negulescu l-a iubit foarte mult pe actor. Se pare ca s-au despartit pentru ca barbatul dorea un copil. Ei au mai incercat de doua ori sa divorteze, dar nu au avut timp. S-au despartit la notar, dupa ce o lunga perioada nu au mai locuit sub acelasi acoperis. Dupa doua luni de la despartirea lor, Claudiu Bleont si-a refacut viata cu Iulia, o actrita din Craiova, in varsta de 36 de ani. Cei doi asteapta un copil.

Andra nu a vrut sa aiba copii cu fostul ei sot pentru ca nu simtea ca erau compatibili din punct de vedere genetic.

„Nu l-am inselat pe Claudiu. Eu sunt doar pentru un singur barbat, dar inima mea nu mai era de mult la el. Acum o sa ma duc dupa inima mea. Nu este vorba ca ma indragostisem de cineva, dar gandul meu nu mai era acolo. Stiu ca sarcina Iuliei este una dorita pentru ca el a vrut mereu sa aiba un copil. In ultimii ani, viata noastra devenise dizarmonica”, a spus regizoarea la Happy Hour.

author avatar
Anca Murgoci
2.516 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger