AcasăPoliticaUdrea: Antonescu isi propune sa desfiinteze PDL, cum a incercat Nastase cu...

Udrea: Antonescu isi propune sa desfiinteze PDL, cum a incercat Nastase cu PD

Deputatul PDL, Elena Udrea, afirma ca liderul liberal Crin Antonescu ca isi propune desfiintarea PDL, la fel cum a incercat Nastase, in urma cu un deceniu, cu PD.

Candidatul la sefia PDL a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, la Ploiesti, ca PDL-ul nu are nevoie sa se „topeasca” in PDL. „In viziunea domnului Antonescu fie ne ia pe toti la bucata in PNL, fie partidul fuzioneaza cu PNL-ul. (…) Nu avem nevoie sa ne topim in PNL. Iar ce propune astazi Crin Antonescu este ce isi propunea Adrian Nastase in 2003: sa desfiinteze Partidul Democrat. Din nou acum, de data asta Antonescu, Partidul National Liberal, isi propune sa desfiinteze Partidul Democrat Liberal”, a afirmat Udrea.

author avatar
eNational
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger