AcasăAre o tumoare IMENSA la gat si nu se poate opera! (FOTO)

Are o tumoare IMENSA la gat si nu se poate opera! (FOTO)

Un barbat are o tumoare imensa la gat si nu se poate opera deoarece nu isi permite sa plateasca interventia chirurgicala complicata.

Nenorocirea a dat peste chinezul Wang Zhixiang. Este vorba de o tumoare benigna, numita lipoma. Din spusele barbatului, lipoma a tot crescut pana a ajuns sa fie la fel de mare ca si circumferinta umerilor.

Zhixiang este din orasul Jilin din China, si a povestit presei locale ca el crede ca toata tragedia sa se trage de la o terapie cu hormoni pe care a facut-o in 2005, dupa ce a suferit un accident rutier. La putin timp dupa ce a terminat tratamentul, in corpul sau au inceput sa aiba loc unele schimbari. Celulele de grasime s-au inmultit si i s-au raspandit peste tot in corp.

Barbatul are inclusiv spatele, picioarele, bratele si stomacul afectate. De aceea i-ar fi aparut si tumoarea in jurul gatului. Potrivit medicilor, nu este vorba de una canceroasa, iar un astfel de diagnostic il primeste  una la o suta de persoane. Cea pe care o are chinezul ar trebui inlaturata chirurgical, insa familia lui nu isi permite o astfel de operatie.

author avatar
Andra Nesu
2.409 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger