AcasăNewsVesti bune! Vremea se incalzeste! Ce temperaturi se vor inregistra!

Vesti bune! Vremea se incalzeste! Ce temperaturi se vor inregistra!

Meteorologii au vesti bune si spun ca vremea va intra intr-un proces treptat de incalzire, ajungand la valorile normale pentru aceasta perioada. Cu alte cuvinte, vine primavara.

Inceputul de saptamana aduce soare si temperaturi ridicate. In vestul tarii, cerul va fi mai mult noros si, mai ales spre seara si noaptea, local va ploua.

Luni, la munte si in nordul Moldovei, vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul isi va face si el simtita prezenta, avand intensificari in regiunile vestice si estice, precum si pe crestele inalte de munte. Maximele vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade. Insa, in depresiuni vor fi usor mai scazute, spre -5 grade. Capitala va avea parte de un cer variabil in prima parte a zilei, dar se va innora treptat spre seara si noaptea. Insa, conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de 9-10 grade, iar cele minime de 1 – 3 grade.

Marti va veni cu temperaturi si mai ridicate pentru toata tara. Primavara incepe sa isi ceara din drepturi. Chiar si asa, in vestul, centrul si nordul tarii, vor mai fi innorari si pe alocuri  va ploua. La munte vantul va sufla ceva mai tare, iar precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In cursul zilei vantul va avea intensificari in vest si est. Maximele vor fi cuprinse intre 8 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 18 grade in Lunca Dunarii. Minimele sunt cuprinse intre -2 si 8 grade. Vor fi si conditii de ceata in zonele joase.

author avatar
Andra Nesu
894 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger