AcasăOldMoni a câstigat custodia fetitei

Moni a câstigat custodia fetitei

In ciuda arsenalului puternic pe care l-a pregatit impotriva sotiei sale, omul de afaceri a fost infrânt cu propriile arme. Convins ca noile sale probe vor valora mult in fata instantei, Columbeanu a fost luat prin surprindere de verdictul magistratilor, care au decis ca Irina sa-i fie incredintata Monicai.

Soc! Irinel Columbeanu a primit, ieri, o lovitura de gratie, in sala de judecata. Inarmat cu probe, prin care-si acuza sotia de prostitutie si chiar ca l-a inselat in domiciliul conjugal, omul de afaceri a mers increzator la tribunal, fiind sigur ca toate sansele sunt de partea lui. Asteptarile sale au fost insa spulberate. Instanta a decis ca micuta Irina sa-i fie incredintata Monicai cel putin pâna la pronuntarea divortului, bazându-se pe dovezile vedetei care arata faptul ca ea a reusit ­sa-si creasca singura copilul din veniturile personale licite. Omul de afaceri a fost insa bulversat de verdictul instantei. „Surprins e putin spus! Sunt in continuare stupefiat! Sunt extrem de scandalizat de modul in care justitia hotaraste sa aplice legea. Justitia si-a facut azi (n.r. ieri) datoria un pic mai strâmb”, a declarat Irinel Columbeanu in cadrul emisiunii „Acces direct”.

*Bote o ajuta sa-si creasca fetita*

Creatorul de moda considera justa decizia judecatorilor, sustinând ca locul Irinei este lânga mama ei. Botezatu nu o lasa pe Moni la greu, fiind dispus sa o ajute cu joburi, care sa-i aduca onorarii consistente. De altfel, designerul taxeaza atitudinea lui Irinel. „Este o promiscuitate oribila ce-a facut Irinel, daca stia aceste lucruri despre Monica de ce-a mai luat-o de sotie? Decizia magistratilor de a o incredinta pe Irina Monicai e una fireasca. Am vorbit cu Monica astazi (n.r. ieri) si era foarte fericita. Mi-a zis ca e obosita, dar e fericita. S-a dovedit o fata cu mult tact, pentru ca a preferat sa taca si sa nu-si spele rufele murdare in public. Mai mult ca niciodata, Monica trebuie sa lucreze! O voi chema la prezentarile mele de moda. Din fashion, din modelling poate sa câstige destul astfel incât sa-si intretina copilul”, a declarat Catalin Botezatu pentru ziarul „National”.

*„Pensia alimentara de 2000 de lei e mica”*

In urma deciziei instantei, Irinel va plati 2000 de lei lunar, pensie de intretinere pentru fiica sa. Designerul considera ca suma nu este una potrivita pentru mezina familiei Columbeanu. „Suma de 2000 de lei pe care trebuie sa o plateasca Irinel ca pensie alimentara mi se pare mica, asta inseamna ca el câstiga doar 8000 de lei pe luna. Deci Irinel Columbeanu nu este un miliardar!”, ne-a mai spus Bote.

Ioana Nechifor

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
54 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger