AcasăNewsScene socante la Tulcea: S-a urcat pe bloc cu fiul de 10...

Scene socante la Tulcea: S-a urcat pe bloc cu fiul de 10 ani, amenintand ca se arunca!

(foto: obiectivtulcea.ro)

Ramas fara loc de munca, un tulcean a apelat la o metoda extrema pentru a atrage atentia autoritatilor: s-a urcat pe un bloc, impreuna cu fiul sau de 10 ani, amenintand ca se arunca in gol.

(foto: obiectivtulcea.ro)

Barbatul in varsta de 41 de ani si-a luat copilul si a urcat cu el, vineri la amiaza, pe acoperisul unui imobil de pe strada Labirintului din Tulcea. Zeci de oameni au privit inmarmuriti intreaga scena. Omul a strigat ca se omoara daca nu se gaseste o solutie sa primeasca un loc de munca.

Dupa ce a stat cateva zeci de minute catarat pe cladire, a fost convins sa se dea jos, cu promisiunea ca va fi primit de primar, pentru a se incerca sa se i rezolve problema, potrivit obiectivtulcea.ro. Atat copilul, cat si tatal sau au coborat in siguranta.

Potrivit sursei citate, tulceanul a avut probleme cu legea in urma cu circa doi ani. Acuzat ca a amenintat un politist cu o sabie, a fost condamnat la inchisoare pentru ultraj.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger