AcasăNews"Copilul meu este DIAVOLUL!". Ce a facut un bebelus de o luna...

„Copilul meu este DIAVOLUL!”. Ce a facut un bebelus de o luna de si-a INSPAIMANTAT mama!

Mama unui bebelus a impietrit de groaza cand a vazut ce face bebelus ei de numai patru saptamani, femeia fiind acum convinsa ca fiul ei are ceva necurat in el.

Un cuplu din Columbia nu s-a putut bucura prea mult timp de aparitia pe lume a copilului lor, pentru ca la numai patru saptamani de la nastere, povesteste femeia ingrozita, copilul incepuse deja sa mearga.

”Merge ca un adult, uneori de ascunde sub pat, intr-o valiza sau in masina de spalat”, a povestit Ana Feria Santos, femeia care a dat nastere micutului, potrivit dailymail.co.uk.

De la aceasta minune vecinii au mers cu teoriile mai departe, sustinand ca au vazut copilul respirand flacari, si ca baiatul este posedat de un spirit capabil sa produca foc. Concluzia cu spiritul inflacarat a fost trasa dupa ce pe pielea bebelusului dar si pe hainele lui si pe canapeaua pe care petrece mult timp, s-au observat semne de arsura.

Autoritatile columbiene, insa, nu prea cred in balauri, asa ca vor investiga acest caz, suspectand ca parintii copilului sunt cei care ar fi abuzat de el si ar fi folosit magia neagra. „Copilul arata semne de abuzuri. Am vazut cateva arsuri pe maini, iar parintii au fost deja avertizati”, sustine o sursa din cadrul politiei, noteaza aceeasi sursa.

author avatar
Alina Costache
1.791 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger