AcasăSPORTMeci de infarct in Liga Campionilor Asiei! Vezi ce a facut formatia...

Meci de infarct in Liga Campionilor Asiei! Vezi ce a facut formatia antrenata de Razvan Lucescu

El Jaish, formatia antrenata de Razvan Lucescu, a fost aproape sa obtina prima victorie din istoria clubului in Liga Campionilor Asiei, dar intalnirea cu Teraktor Sazi s-a incheiat nedecis.

Meciul a fost unul de infarct. Oaspetii au condus cu 1-0 si 2-1, dar trupa lui Razvan Lucescu a intors rezultatul si conducea cu 3-2 in minutul 90.

De altfel, Teraktor, lider in Grupa A, a inceput mai bine meciul de la Doha si a deschis scorul prin Paixao, in minutul 24.

Wagner Riberio, eroul gazdelor, a egalat in minutul 35, dar bucuria a durat putin, Teraktor trecand din nou la conducere in startul reprizei secunde.

Salehi a facut 2-1 pentru Teraktor, in minutul 51, si se parea ca meciul este rezolvat, jucatorii lui El Jaish resimtind din plin golul incasat rapid in repriza a doua.

Totusi, Adriano a transformat un penalty in minutul 67 si a restabilit egalitate.

Cand nimeni nu mai credea, in minutul 89, Wagner Ribeiro a luat o actiune pe cont propriu si a marcat golul prin care i-ar fi putut vara in buzunar lui Razvan Lucescu prima de victorie de 50.000 de dolari.

Totusi, imposibilul a devenit posibil in prelungiri, cand brazilianul Geilson a profitat de o nesincronizare a defensivei visatoare a lui Razvan Lucescu si a marcat golul de 3-3.

El Jaish – Teraktor Sazi s-a incheiat la egalitate, 3-3, si trupa lui Razvan Lucescu are un singur punct dupa doua meciuri jucate in grupele Ligii Campionilor Asiei.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger