AcasăKim Kardashian PLINA de SANGE! Imaginile care au socat o lume intreaga!...

Kim Kardashian PLINA de SANGE! Imaginile care au socat o lume intreaga! (FOTO)

Kim Kardashian si-a bagat fanii in sperieti! Acestia s-au ingrijorat dupa ce au vazut-o pe frumoasa actrita plina de sange pe fata. Imaginile socante au facut inconjurul lumii!

Se pare ca vedeta ar face orice pentru a fi frumoasa. Asa ca a apelat la un tratament facial, mai exact liftingul cu sange.

Procedurea a constat in extragerea sangelui din brat, care ulterior a fost introdus intr-un aparat special pentru eliminarea trombocitelor. Sangele a ajuns in pielea fetei prin intermediul a doua ace de acunpunctura. Asadar, frumoasa vedeta va avea un ten mai luminos si fara riduri!

Aceasta tehnica de infrumusetare este o versiune a traditionalului  „facelifting vampir”.  Procedura este simpla pentru ca se foloseste propriul sange al pacientului pentru a intineri aspectul fetei.

Ai vrea sa incerci asa ceva?

author avatar
Anca Murgoci
898 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger