AcasăMONDENStefan Stan, Cabral si Daniel Buzdugan au alergat dupa fete la mall

Stefan Stan, Cabral si Daniel Buzdugan au alergat dupa fete la mall

Cabral a “atacat” in zona cafenelor si cofetariilor

Stefan Stan, Cabral si Daniel Buzdugan, trei dintre cei mai apreciati barbati din showbizzul autohton, au facut, zilele trecute, o baie de multime la mall.

Stefan Stan a avut grija de noua generatie de fani

Firi romantice, Stefan, Cabral si Daniel s-au gandit ca n-ar strica sa le faca admiratoarelor lor infocate primavara mai frumoasa.

Cabral a “atacat” in zona cafenelor si cofetariilor

Asa se face ca toti trei s-au “inarmat” cu brate de lalele, pe care le-au oferit doamnelor si domnisoarelor aflate la shopping sau , pur si simplu, la o cafea intr-un centru comercial din sudul Capitalei.

Daniel Buzdugan a oferit flori unui grup de domnisoare iesite la cafea

De departe, cel mai apreciat a fost cantaretul Stefan Stan, care si-a exersat farmecul nu doar pe mamici si bunici, ci si pe pitici.

Stefan Stan s-a pus bine cu fetele de la shaorma

Galant si zambitor, Stefan nu a ezitat sa ofere flori nici chiar fetitelor de cativa anisori, constient fiind ca fanii infocati se educa de mici. Si pentru ca a realizat ca a fost Ziua Femeii nu doar pentru clientele mallului, ci si pentru angajatele acestuia, “Vocea Romaniei” a dat o tura si prin magazine si restaurante, oferind si aici flori si autografe.

author avatar
Alina Creanga
699 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger