AcasăSPORTReactia FABULOASA a lui Gigi Becali, dupa victoria Stelei in meciul cu...

Reactia FABULOASA a lui Gigi Becali, dupa victoria Stelei in meciul cu Chelsea!

Patronul stelist a fost in al noualea cer, joi seara, dupa victoria echipei sale in fata titratei Chelsea Londra, scor 1-0. Gigi Becali a spus ca nu a avut emotii cu privire la rezultat si i-a multumit lui Divinitatii pentru ajutor.

Becali a avut incredere in jucatorii sai si spune ca Steaua a fost peste Chelsea, asa ca merita sa castige. “E o victorie mare, Steaua e o echipa mare. Nu am avut mari emotii, pentru ca tot asteptam sa o vad pe Chelsea. (…) Ei n-au miscat, n-au avut nici o faza acolo. Terry s-a „terizat” pe acolo, Mata s-a „matizat”, Hazard s-a „hazardat”…deci nimic. Regina Europei e Steluta”, a declarat patronul stelist, potrivit Sport.ro.

Gigi Becali e convins ca si la Londra echipa sa va triumfa si e sigur de calificare! “Steaua nu mai poate fi invinsa” a adaugat, mandru, latifundiarul din Pipera.

Steaua a reusit un rezultat de senzatie, joi seara, in meciul cu Chelsea. Echipa antrenata de Reghecampf a trecut cu 1-0, gol marcat de Rusescu, din penalty, de formatia londoneza. returul se va juca in Anglia, pe 14 martie.

Citeste si: Fotbal: Steaua – Chelsea 1-0 Pac, pac, i-au executat! (VIDEO)

Steaua – Chelsea, MECIUL ANULUI! Afla tot ce se intampla LIVE!

1.075 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger