AcasăOldInter a rasturnat caruta cu prosti la Munchen

Inter a rasturnat caruta cu prosti la Munchen

In fata unui Robben dezlantuit, capitanul nationalei României a reusit, in sfârsit, un meci excelent. Interul lui Chivu este in sferturile Ligii Campionilor dupa un retur halucinant la Munchen.

Una dintre cele mai frumoase partide din istoria UCL s-a disputat marti seara, la Munchen, iar românul Chivu a fost om de baza in inclestarea Bayern – Inter, scor 2-3. Avându-l adversar direct pe olandezul Robben, Chivu si-a axat jocul doar pe faza defensiva, fortat fiind si de presiunea exercitata de nemti. Astfel, chiar daca n-a avut nicio incursiune in atac, dupa cum mentioneaza „La Stampa“, Chivu a fost precis in deposedari, interventiile sale din aparare aducându-i calificativul „satisfacator“ din partea cotidianului „Bild“.

„Un meci frumos, in care am suferit putin, dar ne-am facut jocul, stiam cum trebuie sa evoluam. Calificarea ne-a reusit in cel mai bun mod posibil.” – Cristi Chivu

*Schweinsteiger a vrut sa-l bata pe Materazzi*

Italianul Marco Materazzi l-a scos din sarite si pe Bastian Schweinsteiger. La finalul partidei, mijlocasul german s-a dus glont la Materazzi, hotarât sa-i aplice o corectie, la fel de amenintator parând a fi si Philipp Lahm. Situatia a fost calmata de Stefano Rapetti, care s-a interpus intre jucatori, salvându-l, astfel, pe Materazzi de furia nemtilor. Ulterior, intr-un interviu acordat postului „Sky Sport“, Bastian Schweinsteiger a explicat ce s-a intâmplat: „Materazzi m-a provocat tot timpul. Inclusiv la cabine, inaintea meciului, dar si la sfârsit. Acum il inteleg pe Zidane“. In finala Cupei Mondiale din 2006, Materazzi l-a provocat tot meciul pe Zidane, pânâ când francezul a cedat nervos si l-a lovit cu capul in piept pe italian.

L. Teodorescu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
55 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger