AcasăOldA iesit la plimbare cu fostul sot si cu actualul iubit

A iesit la plimbare cu fostul sot si cu actualul iubit

Au divortat in 2006 cu scandal, batându-se pentru custodia copiilor si aducându-si reciproc acuzatii grave. Acum, Britney Spears si Kevin Federline formeaza din nou o familie fericita, in care este inclus si iubitul divei, Jason Trawick.

La aproape cinci ani de la divortul scandalos ce a tinut multa vreme prima pagina a tabloidelor de peste Ocean, Britney Spears si Kevin Federline se afla din nou unul in compania celuilalt.
Iar dupa cum arata instantaneele realizate de paparazzi, par sa se inteleaga de minune, fiind acompaniati si de actualul iubit al artistei. La o prima vedere, s-ar crede ca acestia formeaza un triunghi amoros ciudat, insa realitatea este alta.
Britney, Kevin si Jason au decis sa joace rolul unei familii fericite de dragul celor doi copii pe care Spears ii are cu fostul sot.
Weekendul trecut, artista si cei doi barbati ai vietii sale au fost surprinsi la meciul de baseball al unuia dintre fiii sai, Sean Preston, a carei echipa este antrenata chiar de catre Kevin Federline.
Cei trei au socializat pe tot parcursul meciului, martorii spunând ca atmosfera era una cât se poate de „calda”, iar Britney arata fericita si relaxata.
De altfel, la finele partidei de baseball, Britney, Jason si Kevin au plecat impreuna in oras cu cei doi copii, sarbatorind jocul lui Sean Preston.

Ana-Maria Calciu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
47 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger