AcasăOldSa cresti mare!

Sa cresti mare!

Dupa scandalul legat de taierea fondurilor pentru incheierea lucrarilor la „Arena Neamului”, Mircea Sandu, Ionut Lupescu si Sorin Oprescu au facut, ieri, o vizita fulger la santier.
Primarul Capitalei a garantat ca lucrarile vor fi gata pâna la meciul amical cu Argentina (10 august 2011), iar presedintele FRF, Mircea Sandu, a stabilit locul urmatoarelor derby-uri interbucurestene. “Suntem in grafic, o sa fie un stadion occidental. Cu siguranta ca nationala va umple aceasta arena. Urmatorul Rapid – Dinamo se va juca pe acest stadion”, a declarat Sandu. Doctorul Oprescu spune ca urmeaza „urcarea acoperisului, montarea cubului din centrul stadionului, nocturna si gazonul“.

*România, amical in februarie 2012 cu Uruguay*

FRF a mai stabilit un amical de top pentru tricolor. Este vorba de meciul test cu ocupanta locului 4 la ultima editie a Campionatului Mondial, reprezentativa Uruguayului. “Celestii” au confirmat prezenta la Bucuresti, meciul cu Forlan, Cavani si Suarez urmând sa se dispute pe 29 februarie 2012, pe noul stadion „National Arena“. Pâna atunci, nationala va sustine inca trei amicale de lux: cu Brazilia (7 iunie, la Sao Paulo), contra Columbiei (11 iunie, la Cali) si cu Argentina (10 august,
la Bucuresti).

(R.N.)

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
40 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger