AcasăSPORTRenzo Rossi incearca marea cu degetul: lobby pentru Bergodi la Rapid!

Renzo Rossi incearca marea cu degetul: lobby pentru Bergodi la Rapid!

Bergodi a rezistat trei luni pe banca Pescarei

Infrangerea suferita duminica seara de Rapid, 0-1 cu Dinamo, in Giulesti, l-a pus pe ganduri pe George Copos, care ia in serios varianta de a aduce un tehnician cu experienta la echipa.

Bergodi a rezistat trei luni pe banca Pescarei

O posibila solutie a venit, ieri, pe filiera italiana. Renzo Rossi, fost manager general si director sportiv la gruparea din Grant, a anuntat ca este gata pentru o a treia descalecare in Giulesti. Si nu are veni cu mana goala, ci insotit de Cristiano Bergodi, tehnician care a mai antrenat Rapidul in 2007. Bergodi tocmai ce-a fost de Pescara si nu ar spune „nu” unei intoarceri in Romania. Renzo Rossi sustine ca este la curent cu situatia grea prin care trece Rapidul si tocmai din acest motiv nu pot fi banuiti c-ar cauta sa se imbogateasca de pe urma clubului. Singura dorinta a cuplului Rossi – Bergodi este ca cei doi sa aiba mana libera in ceea ce priveste viata echipei.

Renzo Rossi este prieten bun cu Bergodi

Rossi nu-si face probleme in legatura cu fanii giulesteni, mizand pe ideea ca Bergodi a fost in permanenta adeptul unui fotbal ofensiv, spectaculos, joc agreat de peluza visinie.

author avatar
Cristi Ionita
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger