AcasăVideo HORROR! Ce au vazut, in oglinda, clientele unui salon de infrumusetare!

Video HORROR! Ce au vazut, in oglinda, clientele unui salon de infrumusetare!

O aparitie inspaimantatoare si-a facut aparitia intr-un salon de infrumusetare, dandu-le fiori de groaza clientelor care se uitau in oglinda.

Un video de-a dreprul infricosator, menit sa le inghete sangele in vene „victimelor”care sunt simple cliente ale unui coafor, a devenit viral pe internet. Postat cu o saptamana in urma, filmuletul are deja peste 1,5 milioane de vizualizari.

Se pare ca aceasta farsa face parte din campania de marketing a filmului The Last Exorcism Part II. Tu cum ai reactiona daca ai fi la un salon, te-ai coafa si, la un moment dat, cand te-ai uita in oglinda, ai vedea chipul unei fete moarte care pare posedata?

[youtube]aKxbKE3_53M[/youtube]

author avatar
Alina Costache
517 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger