AcasăOldEa este noua Angelina Jolie

Ea este noua Angelina Jolie

Daca Angelina Jolie va avea vreodata nevoie de o dublura, tot ce va trebui sa faca va fi sa-si arunce ochii in “ograda” Hollywoodului. Copia fidela a faimoasei actrite este noua diva in devenire, Mila Kunis.

Angelina Jolie (35 de ani) risca sa piarda titulatura de cea mai frumoasa femeie de la Holly­wood in favoarea unei colege de breasla. Recent, frumoasa Mila Kunis (27 de ani) a participat la un eveniment monden din New York, iar cei prezenti au fost socati de asemanarea izbitoare dintre ea si Jolie. Mila a optat pentru un deux-piece alb, aproape identic cu cel purtat de Angie in 2009, la premiera unui film al lui Brad Pitt, iar pometii inalti, ochii mari si buzele pline au facut-o pe starul din “Black Swan” sa poata fi numita “noua Angelina Jolie”. “Chiar credeti ca seman cu ea? Mi se pare absurd, insa o sa accept complimentul”, a declarat Mila atunci când i s-a spus ca este copia fidela a Angelinei. Asemanarea celor doua a fost observata de regizorii de la Hollywood inca din 1998, când au distribuit-o pe Mila in filmul “Gia”, unde a jucat rolul unei mai tinere Jolie.

Ana-Maria Calciu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger