AcasăOldUdrea face „casting” pentru sefia PDL

Udrea face „casting” pentru sefia PDL

Invitati de Elena Udrea sa faca un portret-robot al viitorului presedinte PDL, românii au pretins un pomelnic de calitati.

Invitatia a fost lansata pe blog, iar raspunsurile au inceput sa curga. Mai ales ca Udrea a cerut românilor si sa identifice ei “problemele cele mai mari pe care le are PDL”, plus avansarea unor solutii referitoare la reformarea partidului. Scapati de pedelistii “imorali si corupti”, de “ipocritii” care se lauda dar nu fac nimic si promovati in functii doar oameni capabili – au reactionat prompt concetatenii nostri. Imaginatia românului nascut poet s-a declansat atunci când a fost vorba despre portretul – robot al viitorului lider al PDL. Despre care bloggerii sustin ca trebuie sa fie “o persoana onesta si corecta, cu multa imaginatie, foarte curajoasa si puternica”, “un nume nou, curat si integru”, “un om puternic, placut vederii, deschis, fara urma de aroganta si superioritate, onest, realist, modest, cu notorietate, bun orator, respectat in filiale, ambitios si cu ceva autoritate” si care “sa aiba talent organizatoric, charisma”.

*Pedelistii viseaza la mai putin*

Chestionati si ei pe tema portretului-robot al viitorului lor presedinte, democrat-liberalii Gheorghe Tinel si Mircia Giurgiu s-au aratat a fi mult mai modesti. “In opinia mea, in acest moment Emil Boc se incadreaza in portretul-robot al unui bun presedinte al partidului”, afirma primul. “Portretul-robot ar trebui sa fie asemanator celui care a fost primar al Clujului intre 2004 si 2008, numai sa faca si la nivel national ce a facut la Cluj” – i-a tinut isonul si colegul Giurgiu.

*Vrea caiet de sarcini unic pentru licitatiile publice*

Elena Udrea a decis ca e nevoie de o eficientizare a cheltuielilor publice. De aceea a dispus introducerea de standarde de cost pentru diversele lucrari de infrastructura si limitarea aditionalelor la 10% din valoarea de atribuire a contractului. Pentru ca exista riscul ca banii europeni sa fie pierduti, daca nu sunt absorbiti pâna in 2013, in acest sens a fost redactat caietul de sarcini tip pentru toate lucrarile de investitii, criteriile de atribuire ale contractelor fiind foarte clare si neputand fi incalcate. Firmele care contesta inutil atribuirea contractelor vor fi penalizate la organizarea licitatiilor viitoare.

SIMONA BĂDULESCU

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
48 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger