AcasăOldPepe a vandut banane in piata ca sa-si platesca orele de canto

Pepe a vandut banane in piata ca sa-si platesca orele de canto

Ca sa ajungi departe trebuie sa faci sacrificii. Asa pare sa fi gandit si Pepe in tinerete. Solistul a povestit ca a fost nevoit sa vanda in piata pentru a face rost de bani sa-si plateasca orele de canto.

Cazul lui Stefan Lautaru, concurentul de la „Romanii au talent” care canta superb la chitara si voce, a impresionat pe toata lumea. In plus, tanarul a si povestit ca vinde in piata, la Gorjului.

Ei bine, potrivit site-ului wowbiz.ro, Stefan a devenit vedeta pietei, toti cei care lucreaza acolo sustinandu-l.

In plus, si Pepe s-a aratat impresionat de cazul lui, mai ales ca asa s-a chinuit si el la inceput. Pare greu de crezut, dar latino lover-ul a vandut intr-o piata din Drumul Taberei, banane, cafea, sandvisuri, fripturi si snitele.

„Este foarte talentat! Ii tin pumnii! Si eu am vandut in piata! Nu mi-a fost rusine sa fac acest lucru, desi poate unii m-ar ironiza din cauza acestui lucru. Uneori, in fast-food-ul acela din piata mai si gateam, mai si serveam, ce sa fac, asa imi puteam castiga existenta si puteam sa-mi platesc orele de canto, asa am putut sa ajung cantaret”, a povestit Pepe.

author avatar
Andra Nesu
689 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger