AcasăRochia, bat-o vina! A patit-o si la Oscaruri: Moment jenant pentru o...

Rochia, bat-o vina! A patit-o si la Oscaruri: Moment jenant pentru o tanara actrita, in vazul lumii! (FOTO, VIDEO)

Cand cu rochia sfasiata, cand cazuta pe scari! Ghinionista actrita a mai trait o rusine de zile mari, de parca prima intamplare nefericita nu ar fi facut-o sa roseasca suficient, luna trecuta!

Jennifer Lawrence, pe covorul rosu la Oscar 2013. Fara sa banuiasca ce va pati inainte de a urca pe scena (foto: Hepta)

Jennifer Lawrence (23 de ani) e urmarita de belele, culmea doar la evenimente unul si unul. Dupa ce s-a trezit ca tinuta pe care o purta la SAG Awards s-a facut, pur si simplu, bucati cand s-a agata de un scaun, tanara actrita, castigatoare a Oscarului la categoria cea mai buna actrita in rol principal („Silver Linings Playbook”), a ajuns cu nasul de scari, chiar cand se pregatea sa urce pe scena sa-si ridice pretioasa statueta!

 

Chiar daca a incercat sa mascheze totul cu un zambet, iar cei din sala au inceput sa o aplaude, cat sa-i  mai dea un pic de curaj, Lawrence nu a trecut chiar usor peste moment! Emotiile, dar si rochia spectaculosa, cu multe straturi, i-au jucat o festa de zile mari frumoasei Jennifer, facand-o sa devina, fara voie, protagonista unei scene de neuitat la cea de-a 85-a gala a Oscarurilor!

[youtube]42yBDi1QdlA[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger