AcasăOld Mama Andreei Tonciu, fericita ca a scapat de Mitea: Nu am...

Mama Andreei Tonciu, fericita ca a scapat de Mitea: Nu am fost de acord cu relatia lor! Ce zice de noul iubit!

Mama Andreei Tonciu este foarte fericita ca fiica ei a renuntat la relatia cu Nicolae Mitea, aruncandu-se in bratele unui alt barbat, Andrei Neacsu.

Dupa nenumarate despartiri si impacari, se pare ca Tonciu a facut totusi pasul decisiv cand a hotarat sa-l inlocuiasca pe Mitea cu o noua cucerire. Nu au trecut nici zece zile de cand bruneta si-a facut bagajul si a plecat din casa lui Niki, ca un alt tanar i-a fost alaturi pentru a o consola.

Andrei este fiul viceprimarului comunei Tunari, fiind un baiat de bani gata care a fost vazut si cu Anda Adam la scurt timp dupa despartirea de Victor Slav.

Desi nu stie nimic de Neacsu, mama Andreei e bucuroasa ca fiica ei a pus capat relatiei cu Mitea. “Eu oricum nu am fost de acord cu relatia ei cu Niki de la bun inceput. Sunt doi oameni care nu se potrivesc. Eu i-am zis si ei, si lui, de la bun inceput. Nu l-am cunoscut pe acest baiat, parca nici nu-mi vine sa cred ca Andreea s-a cuplat cu el. Cred ca mi-ar fi spus. Ideea e ca a stat atatia ani cu Niky… si acum ce o sa faca? Mai sta trei, patru ani langa alt baiat, pai, cand se marita si mai face si un copil? Are deja 27 de ani”, a afirmat Maria Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

author avatar
Alina Costache
1.122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger