AcasăOld„Nicoleta Luciu le-a dat clasa tuturor!”

„Nicoleta Luciu le-a dat clasa tuturor!”

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize surprize” nu este de acord cu femeile care se infometeaza pe parcursul sarcinii, doar pentru a nu lua in greutate. In acest sens, ea lauda atitudinea Nicoletei Luciu, care a ales sa-si piarda silueta armonioasa in schimbul sanatatii copilului sau.

Andreea Marin Banica marturiseste ca in momentul in care o avea pe Violeta in pântece nu se abtinea de la mâncare, satisfacându-si toate poftele. Ea considera ca orice viitoare mamica trebuie sa puna sanatatea copilului pe primul loc, chiar daca asta inseamna ca va lua in greutate. „Zâna” ne-a povestit ca dupa ce-a nascut a reusit sa slabeasca 22 de kg cu ajutorul nutritionistului. Sotia lui Banica o apreciaza pe Nicoleta Luciu, care desi s-a ingrasat foarte mult in timpul sarcinii, a reusit sa-si recapete formele initiale prin sport si o dieta adecvata. „Copilul nu trebuie privat de anumite vitamine. Am vazut femei insarcinate care manânca numai frunze. Nu mi se pare normal sa nu te gândesti la copilul tau, o data ce ii dai viata. Ai timp dupa aia sa slabesti cât vrei. Nicoleta Luciu le-a dat clasa tuturor!”, a declarat Andreea Marin Banica pentru ziarul „National”.

Ioana Nechifor

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger