AcasăOldIntra sa vezi paranghelie! ANDRA a lasat masca asistenta cand a aparut...

Intra sa vezi paranghelie! ANDRA a lasat masca asistenta cand a aparut pe scena la o nunta de tigani! (VIDEO)

Ca majoritatea colegilor ei de breasla, si Andra canta la cumetrii, nu doar in concerte si la emisiuni TV. Chemata sa anime atmosfera la o nunta de tigani, sotia lui Maruta si dansatoarele ei au uimit asistenta!

Mirii si-au dorit sa aiba si altceva decat manele si muzica lautareasca la nunta lor, asa ca au chemat-o pe Andra sa le cante. Se intampla in urma cu aproape trei ani. Si ce melodie mai potrivita decat „Dragostea ramane”, ca tot isi jurasera mirii credinta vesnica!

De cum s-a apropiat de microfon, Andra le-a vrajit pe pirande! Gatite cat mai scump si mai colorat, femeile s-au ridicat de la mese si s-au apropiat de scena, sa nu piarda nimic. Unele s-au si pus pe dansat, ca doar d-aia era petrecere! Asta in timp ce barbatii nu si-au dezlipit ochii de la dansatoarele care s-au miscat provocator!

[youtube]Bf7FqiZOmBI[/youtube]

author avatar
eNational
626 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger