AcasăMONDENAlejandro Martinez a trait trei ani cu un ciob in picior

Alejandro Martinez a trait trei ani cu un ciob in picior

Alejandro Matinez, chinuit de un ciob de sticla

Fostul membru al trupei Mandinga, Alejandro Martinez, trage si acum dupa o accidentare suferita in timpul unei inundatii din Cuba.

Alejandro Matinez, chinuit de un ciob de sticla

„S-a intamplat acum cativa ani, inainte sa vin in Romania. In Havana a fost o inundatie destul de mare, mergeam cu barca prin oras, si la un moment dat am coborat din barca. Apa era destul de mare, nu aveam papuci si mi-a intrat o bucata de sticla in picior”, povesteste Alejandro. A trait cu ciobul in picior trei ani, a facut armata, a cantat in aceeasi situatie, inclusiv cand a ajuns in trupa Mandinga.

„Piciorul cu pricina ma deranja si imi crea un disconfort. Era mereu umflat si aveam o rana deschisa. Am venit apoi in Romania, am inceput colaborarea cu trupa Mandinga. Am avut intr-o seara patru concerte. De la efortul depus pe scena a inceput sa-mi sangereze piciorul accidentat, pur si simplu mi s-a rupt carnea, bucata de sticla a strapuns-o. Am mers de urgenta la spital. Pana atunci nu am stiut ca am trait cu un ciob in picior!”, isi aminteste cantaretul cubanez.

author avatar
Manuela Golea
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger