AcasăMONDENWowBIS! Stefan Stan, concert cu ochii la Andreea Mantea!

WowBIS! Stefan Stan, concert cu ochii la Andreea Mantea!

Artist cu mare lipici la publicul feminin, Stefan Stan a fost invitat sa sustina un recital cu prilejul unui targ de nunti desfasurat la Palatul Parlamentului.

Stefan Stan a cantat mai cu patos ca niciodata

Prospat impacat cu Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunilor „WOWbiz” si „Nunta cu surprize”, de la Kanal D, Stefan a cantat mai cu patos ca niciodata.

Andreea si-a urmarit extaziata iubitul cantaret

In plus, dupa cum au observat toti participantii la eveniment,  si cu ochii atintiti asupra iubitei, care il privea topita de-a dreptul si sorbindu-i fiecare vorbulita. Iar daca „Vocea Romaniei” Stefan Stan a fost invitat la targul de la Palatul Parlamentului pentru a canta, frumoasa Andreea a fost solicitata sa onoreze evenimentul pentru a oficia casatorii de 24 de ore, avandu-l ca partener pe Cove, colegul ei de la „Nunta cu surprize”.

[nggallery id= 357]

author avatar
Alina Creanga
3.326 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger