AcasăSPORTSOCANT! Anchetatorii au facut o descoperire incredibila in cazul Oscar Pistorius

SOCANT! Anchetatorii au facut o descoperire incredibila in cazul Oscar Pistorius

Anchetatorii sunt tot mai siguri ca Oscar Pistorius si-a ucis iubita, pe Reeva Steenkamp, dupa ce au descoperit o bata plina de sange in locuinta sportivului.

Agentiile de presa din Africa de Sud anunta ca exista trei posibilitati luate in seama de anchetatori: Pistorius si-a agresat iubita cu bata, Reeva a folosit bata pentru a se apara sau atletul a folosit bata pentru a sparge usa de la baie unde se refugiase iubita lui.

De asemenea, si alte indicii arata ca actiunea a fost o crima comisa cu buna-stiinta de Pistorius. Se pare ca miercuri seara, atletul si iubita acestuia ar fi avut o cearta groaznica aplanata numai dupa interventia gardienilor care asigura paza si protectia la complexul de locuinta in care locuieste Pistorius.

In plus, imediat dupa ce a impuscat-o de patru ori pe Reeva, de doua ori in cap, Oscar nu a chemat ambulanta sau politia ci l-a chemat pe tatal sau.

Lui Pistorius i se vor recolta probe de sange pentru a vedea daca atletul a consumat droguri sau steroizi.

Procesul continua la Pretoria, in timp ce Reeva va fi inmormantata la Port Elizabeth.

author avatar
Cristi Ionita
629 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger