AcasăOldAcrobatii de la Romanii au talent 2013 care au lasat publicul fara...

Acrobatii de la Romanii au talent 2013 care au lasat publicul fara rasulare! Andra: Mi-a stat inima in loc!

Moment senzational de acrobatie, mai ceva ca la Cirque de Soleil, la Romanii au talent 2013. Andra i-a aplaudat din picioare.

Au avut un numar pus bine pus la punct, reusind sa ridice publicul in picioare si sa lase, pentru cateva secunde, juriul fara suflare. O echipa de acrobati a reusit sa-i lase masca pe cei din sala.

„Bine ca nu sunt gravida, nasteam aici de emotii. Mi-a stat inima in loc. E vorba de incredere, nu stiu cum fac. Au un dar de la Dumnezeu.”, a spus Andra.

„As plati bilet sa va vad intr-un spectacol”, i-a laudat Mihai Petre, in timp ce Andi Moisescu a recunoscut xa nu mai are nici cuvinte.

author avatar
Alina Costache
733 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger