AcasăOldBianca Dragusanu a avut parte de o surpriza incendiara! Trei stripperi au...

Bianca Dragusanu a avut parte de o surpriza incendiara! Trei stripperi au fost numai ai ei! Vezi cum a reactionat Victor!

Desi a fost si Victor Slav de fata, stripperii nu s-au sfiit sa danseze provocator in fata Biancai care i-a privit foarte incantata, inghitind in sec.

Invitata in platoul Cancan TV, Bianca Dragusanu a avut parte de una dintre cele mai mari surprize de Valentine’s Day. Dupa ce iubitul, pe care ea il stia acasa, a surprins-o in timpul emisiunii venind in direct cu un superb buchet de flori, roscata a mai primit un cadou.

Colegii de emisiune ai Biancai au adus in platou trei stripperi care au dansat extrem de provocator  in fata fostei iubite a lui Cristea. Ilinca Vandici si Dragusanu au asistat din primul rand la show-ul baietilor.

In timp ce Binanca inghitea in sec, mancandu-i din priviri pe tineri, Victor Slav abia a reusit sa schiteze niste zambete incercand sa nu se arate prea afectat de moment.

author avatar
Alina Costache
679 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger