AcasăOldMititelu ameninta ca ii ia Liga lui Mitica!

Mititelu ameninta ca ii ia Liga lui Mitica!

Finantatorul Universitatii Craiova a declarat, ieri, dupa Adunarea Generala a LPF, ca, in cazul in care Valerica Gaman si Stefan Barboianu vor fi declarati “liberi”, va lua sediul LPF in compensatie.

Adrian Mititelu il ameninta pe Dumitru Dragomir ca ii va lua sediul Ligii, daca litigiul dintre club si jucatorii Gaman si Barboianu nu se va solutiona asa cum vrea el. “Nu ma tem de comisia de marti, pentru ca actele mele sunt beton si le va fi greu sa faca o escrocherie din­tr-asta, calificata. Dar e clar ca vor sa ascunda falsul de la LPF. Pentru ca persoana care a dat numarul de intrare la Liga a acelor acte e aceeasi persoana care a scris si contractul. Numai ca cei din comisie au refuzat expertiza judiciara (n.r. – grafologica) si mi-au inchis calea sa demonstrez ca e un fals. Ei s-ar putea sa ia o decizie in defavoarea noastra si vom trai o situatie foarte interesanta, pentru ca noi vom veni cu o decizie de la Parchet, care va spune ca actele sunt false. Si atunci sa vedem cum vor raspunde ei când jucatorii astia poate vor fi liberi de contract printr-o potlogarie. Si atunci voi veni si voi lua sediul ligii in compensatie. Pe cuvânt! O sa-l execut“, a declarat Mititelu.

*Cazul „Gaman & Barboianu“ se judeca azi*

Comisia pentru Solutionarea Litigiilor a LPF a amânat pentru azi cazul jucatorilor Valerica Gaman si Stefan Barboianu, care au cerut sa fie declarati liberi de contract dupa ce au intrat in conflict cu gruparea olteana. Gaman si Barboianu au cerut LPF sa-i declare jucatori liberi in baza unor dezlegari in alb, pe care patronul Adrian Mititelu le-a dat fostului manager al Universitatii, Victor Piturca.

Mihai Koblenko

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger