AcasăNewsUn avion s-a prabusit in Ucraina. Cel putin trei persoane si-au pierdut...

Un avion s-a prabusit in Ucraina. Cel putin trei persoane si-au pierdut viata!

(foto: captura english.ruvr)

Un avion, cu 36 de pasageri la bord, s-a prabusit, miercuri seara, la aterizarea pe aeroportul din Donetk. Cel putin trei persoane si-au pierdut viata, dupa ce aeronava a fost cuprinsa de flacari.

(foto: captura english.ruvr)

Avionul, de tip Antonov AN-24, apartine companiei ucrainiene South Airlines si zbura pe ruta Odesa – Donetk, potrivit english.ruvr.ru.

Pilotii au cerut permisiunea pentru a ateriza de urgenta pe aeroportul Serghei Prokofiev din Donetk. Aparatul s-a prabusit la aproximativ 700 de metri de pista, in urma accidentului cel putin trei persoane pierzandu-si viata. Echipajul a reusit sa evacueze partial avionul, inainte sa izbucneasca incendiul.

Aeronava s-a rasturnat si s-a dezmembrat in urma impactului cu solul, potrivit purtatorului de cuvant al Agentiei ucrainene pentru Situatii de urgenta, Volodimir Ovsianik.

author avatar
Alina Costache
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger