AcasăNewsCatalin Botezatu si Vandici au o relatie? “Eu imi asum tot ce...

Catalin Botezatu si Vandici au o relatie? “Eu imi asum tot ce v-a spus Ilinca!”

Catalin Botezatu si Ilinca Vandici au fost surprinsi impreuna, luand masa in oras, de catre paparazzi unei reviste mondene. Intrebati despre o posibila relatie cei doi au fost foarte rezervati.

Surprinsi zilele trecute impreuna in oras, de catre paparazzi Ciao, dupa ce anterior Botezatu afirmase ca exista o femeie careia ii da tarcoale, atat Vandici cat si creatorul de moda au fost destul de vagi in declaratii.

In vreme ce Ilinca a afirmat ca este posibil sa fie implicata intr-o relatie si sa aiba anumite sentimente, evitand sa mentioneze numele lui Catalin Botezatu, designerul a fost putin mai taios. “Am curtat-o de mai multe ori de-a lungul timpului, pe Ilinca. Daca ar fi ea femeie careia ii dau tarcoale, e vreo problema? Ilinca scuza-ma, dar nu vreau sa te pun intr-o situatie penibila. Ilinca poate sa confirme ca i-am facut curte de multe ori”, a spus Bote, la Acasa TV.

Totodata, creatorul de moda a afirmat ca, desi nu este la curent cu discutiile care se poarta in platoul emisiunii, el confirma tot ce afirma prezentatoarea, legat de presupusa lor relatie: “Nu refuz o relatie cu Ilinca. Eu imi asum tot ce v-a spus Ilinca sau va spune de acum incolo, restul chiar nu cred ca va priveste”.

author avatar
Alina Costache
2.147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger