AcasăNewsImpacarea dintre Andreea Mantea si Stefan Stan este conditionata de zece reguli!

Impacarea dintre Andreea Mantea si Stefan Stan este conditionata de zece reguli!

(foto: wowbiz)

Desi au decis sa mai dea o sansa relatiei lor, se pare ca Stefan Stan si Andreea Mantea au stabilit si un set de reguli pe care ambii trebuie sa le urmeze cu strictete.

(foto: wowbiz)

Se pare ca la baza marii impacari, de luni, dintre Mantea si Stan a stat, in realitate, un pact, potrivit wowbiz.ro. Se pare ca, apropiatii celor doi ar fi dezvaluit conditiile pe care cei doi le-au stabilit inainte de a decide ca relatia lor sa continue.

Una dintre reguli presupune ca niciunul dintre ei sa nu mai faca declaratii in presa despre relatia lor, in timp ce o alta se refera la faptul ca atunci cand apar la TV sa nu vorbeasca decat despre carierele lor profesionale. Nimic din viata personala. Totodata au decis si ca “razboirile” de prin ziare si de la TV le sunt complet interzise, indiferent de ce va fi sa se intample intre ei.

Printre celelalte reguli de care scrie wowbiz, una spune ca niciunul dintre ei nu are voie sa aplece urechea la “binevoitorii care baga zanzanie intre ei, dar trebuie si sa faca tot posibilul sa se fereasca de paparazzi. Ei trebuie sa evite sa se lase influentati de amenintarile primite de la fani, dar si sa se minta, chiar si in joaca. Iar ultima regula, mentionata, porivit aceleiasi surse, este aceea de a nu pune niciodata cariera profesionala mai presus de relatia lor.

author avatar
Alina Costache
1.754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger