AcasăNewsDesi viseaza de mult sa puna mana pe scaunul lui Vanghelie, primarul...

Desi viseaza de mult sa puna mana pe scaunul lui Vanghelie, primarul sectorului 3 mai sta o tura!

Desi viseaza de mult sa puna mana pe scaunul lui Marian Vanghelie, primarul sectorului 3, Robert Negoita, isi va pune si de aceasta data pofta-n cui.

Desi se afla la un eveniment organizat de primarul sectorului 3, Ecaterina Andronescu inca se mai crede ”garantata” de primarul de la 5

Pentru ca nu are chef de scandal  in partid si nici nu vrea  sa-si atraga mania lui Ion Iliescu, liderul social-democrat Victor Ponta i-a cerut  primarului de la 3 sa o lase mai moale cu pretentiile la sefia filialei bucurestene si sa o sustina  pentru aceasta functie pe Ecaterina Andronescu.

La felul intai, Robert Negoita le-a oferit invitatilor o brosura cu realizari sale

In consecinta, Robert Negoita a fost obligat sa se multumeasca doar cu filiala sectorului 3, in fruntea careia a fost reconfirmat ieri.  La schimb, pesedistul a anuntat ca organizatia o va sprijini pe Ecaterina Andronescu in cursa pentru presedintia PSD Bucuresti. Miscata profund de gestul colegilor de la 3, Andronescu a tinut sa-i multumeasca, in mod  expres, ”primarului sectorului 5”. O gafa amendata imediat de participantii la eveniment.

Au dat-o din alegeri in paranghelie

Pentru ca sediul organizatiei PSD Sector 3 nu se ridica la valoarea si pretentiile lui Robert Negoita, primarul a pus la bataie, pentru reuniunea de ieri, o sala din hotelul RIN pe care-l detine. Alegerile s-au desfasurat cu paharele, cutitele si furculitele pe masa, dar si cu o portie dubla de Robert Negoita, fata-verso, in farfurie. La final, pentru ca au fost cuminti si au votat in unanimitate, membrii de partid au primit totusi si mancare.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
538 afisari

2 COMENTARII

  1. tov profesoara univ. spune nu niste aberatii cu atata seninatate si le justifica incat cred ca pcr ia facilitat ascensiunea iar democratia ia confirmat-o,osanalele pt.prima dragoste si din cauza uneia ca ea nu ajungem noi prea departe(vezi asistentii medicali ca moasele comunale)ca cei cu scoala sa plece afara ,ca doar le eclipseaza pe noi aia vechi pe care partidul ne-a facut sefi nord coreeni ,eterni.

  2. Din doua rele , a fost ales raul cel mai mic si mai putin daunator! Bine ca nu a fost aleasa hahalera asta de cioban !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger