AcasăMONDENMihaela Geoana nu consuma creier, dar e "topita" dupa serpii bine gatiti

Mihaela Geoana nu consuma creier, dar e „topita” dupa serpii bine gatiti

Calatoriile familiei Geoana i-a adus Mihaelei aproape orice in farfurie

Gurmanda declarata, Mihaela Geoana spune ca nu si-a refuzat niciodata placerea de a gusta din bucataria locala, indiferent de ce tara vizita.

Calatoriile familiei Geoana i-a adus Mihaelei aproape orice in farfurie

Pentru ca e curioasa si nu poate refuza nimic, sotia lui Mircea Geoana este convinsa ca la un moment dat a mancat inclusiv carne de caine. „Cred ca am mancat si carne de caine atunci cand am fost impreuna cu sotul meu intr-o deplasare in China. Le-am incercat cam pe toate”, a declara Mihaela Geoana, intr-un interviu acordat aseara emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D.

La aproape 51 de ani, pe care ii va implini la finalul acestei luni, doamna Geoana si-a permis sa manance aproape orice si-a dorit in viata, fara sa se ingrase, desi nu a tinut niciodata vreo dieta speciala. Ea spune ca nu se poate abtine de la mancare si ca nu a gasit vreo bucatarie traditionala in lumea asta care sa nu-i placa. Motiv pentru care s-a ospatat cu orice delicatesa i-a iesit in cale, ajungand si la serpi sau pisica de mare. „Din pacate pentru mine, inca nu am gasit o bucatarie care sa nu-mi placa. Imi place sa incerc de toate. Noutati, delicatese sau ciudatenii. Recunosc ca am mancat broaste si melci, am incercat orice mi s-a oferit”, spune Mihaela Geoana. Un singur preparat nu i-a cazut bine: creierul pane. „Cand am fost mica am mancat creier pane si nu mi-a placut. Prefer serpii, insa trebuie sa fie bine gatiti. Prefer si pisica de mare”, a incheiat, pretentios, Mihaela Geoana.

author avatar
Manuela Golea
1.420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger