AcasăNewsO baschetbalista americana, de la CSBT Alexandria, s-a aruncat de la etajul...

O baschetbalista americana, de la CSBT Alexandria, s-a aruncat de la etajul patru. Motivul este SOCANT!

Baschetbalista C. Lyons de la echipa din Liga Nationala – CSBT Alexandria a incercat sa-si puna capat zilelor, duminica, sarind de la etajul patru al locuintei sale.

Lyons a scapat cu viata dupa ce, aruncandu-se de la etajul patru al blocului in care locuia, in jurul orei 04:00 dimineata, duminica, a cazut pe capota unei masini. Tanara, in varsta de 23 ani  a fost gasita pe autoturism de catre membrii echipajului SMURD sositi la fata locului, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, Gelu Dragomir, citat de wowbiz.

Victima a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din Alexandria. Directorul clubului sportiv din ALexandria, Calin Voicu, crede ca este un adevarat miracol ca fata a scapat cu viata, mai ales ca nu a suferit decat o fractura la un picior, noteaza aceeasi sursa.

Baschetbalista a refuzat insa internarea, fiind lasata sa mearga acasa pe baza semnaturii si in urma unui consult psihiatric.

Circumstantele in care s-a produs incidentul sunt deocamdata necunoscute, insa, potrivit sursei citate, se pare ca C. Lyons si colega sa de camera, S. Arnold, si ea jucatoare americana, ar fi petrecut intr-un club in seara de sambata spre duminica, alaturi de doua prietene romance.

„Cand am adus-o de la spital si am intrebat-o de ce a facut acest gest dramatic, Lyons a avut un raspuns sec: de fericire”, a afirmat profesorul Calin Voicu, pentru hotnews.ro.

author avatar
Alina Costache
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger