AcasăNewsBugetul UE. Ponta: Legenda cu marele negociator Basescu a murit. Rezultatul e...

Bugetul UE. Ponta: Legenda cu marele negociator Basescu a murit. Rezultatul e foarte prost

Premierul Ponta s-a aratat dezamagit de rezultatele discutiilor de la Bruxelles si de alocarea bugetului de 39, 8 miliarde pentru Romania. Seful Guvernului considera „legenda” cu Basescu „mare negociator” a murit, pentru ca seful statului „nu a obtinut nimic” pentru Romania la Consiliul European.

Ponta a facut o serie de afirmatii transante, seara trecuta, la Romania TV, dupa ce presedintele Basescu a anuntat rezultatele discutiilor de la Bruxelles. „Presedintele prezinta in culori frumoase ceea ce e o realitate. Romania a avut 48 miliarde, ceea ce era foarte putin fata de alte tari. Restul e PR. E prezentarea unui esec ca fiind ceva ce nu e foarte rau. (…) E smecheria de PR a presedintelui sa intre in detalii pe care multi oameni nu le cunosc. Eu le cunosc”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a declarat ca, vineri seara, s-a zis cu legenda de „mare negociator” asociata cu numele lui Basescu si ca rezultatul obtinut de Romania la Bruxelles e „foarte prost”. „Daca eram acolo nu stiu daca puteam obtine mai mult pentru Romania, dar mai putin nu puteam sa obtin pentru ca mai putin nu se putea obtine. Rezultatul e foarte prost, oricum il prezentam. Nu s-a obtinut nimic pentru Romania. Din 48 de miliarde s-au obtinut 39 de miliarde. Legenda cu domnul Basescu de mare negociator a murit in acesta seara. Nu a obtinut nimic”, a mai spus Ponta.

author avatar
eNational
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger