AcasăOldCine e femeia despre care deja se speculeaza ca ar avea o...

Cine e femeia despre care deja se speculeaza ca ar avea o legatura cu Serban Huidu. FOTO si VIDEO

Alexa Niculae, femeia cu care Serban Huidu a fost fotografiat de paparazzi luand masa intr-un restaurant din Capitala, si despre care deja se speculeaza ca ar avea o relatie cu „carcotas”, lucreaza la Kiss TV, dar marea ei dragoste este muzica, nu jurnalismul, in ciuda faptul ca Alexa este absolventa de facultate de profil.

foto: libertatea.ro

De altfel, muzica a reprezentat si rampa de lansare in mass-media pentru bucuresteanca Alexa Niculae, ea participand in 2006, la prima editie a show-ului televizat „Megastar”. „As vrea sa fac numai muzica, dar in Romania e bine sa ai si alta varianta“, spunea Alexa la vremea respectiva.

 

In trecut, fata mai inregistrase aparitii la „Scoala Vedetelor” (2005) si „Festivalul Mamaia”. Desi juriul Prima TV a apreciat-o pentru calitatile sale interpretative, Alexa Niculae nu a castigat concursul, terminand competitia in spatele moldoveanului Catalin Josan.

Insa, gratie acestei expuneri, ea va obtine, ulterior, mai multe colaborari cu trupe gen Akcent (piesa “Lacrimi”) si Simplu (turneul “Istoria Dansului”).

 

Angajata reporter la Kiss FM, iar mai apoi la Kiss TV, Alexa a continuat sa cante, bifand doua participari la preselectiile Eurovision, in 2009 si 2010.

[youtube]uouVPJoxkPs[/youtube]

[youtube]KhY_kcfSMzo[/youtube]
In varsta de 27 de ani, Alexa Niculae a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion din Bucuresti, promotia 2004-2008. Lucreaza ca reporter la Kiss FM si Kiss TV, dar colaboreaza si cu emisiunea „Cronica carcotasilor”.

Zilele trecute, ea a fost surprinsa de papaparazzi „Libertatea” luand masa intr-un restaurant din Baneasa alaturi de Serban Huidu. Faptul ca cei doi erau extrem de apropiati a dat apa la moara barfitorilor, care deja speculeaza faptul ca, intre Alexa si „carcotas” ar exista ceva mai mult.

De precizat ca Serban Huidu este casatorit din 2002 si are doi baieti. In ultima perioada, realizatorul emisiunii „Cronica carcotasilor” a trecut prin numeroase cumpene ale vietii. In decembrie 2010, Huidu a suferit un grav accident de schi, fiind internat într-un spital din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniana.

Dar cea mai grea lovitura a primit-o de la soarta in octombrie 2011, cand a provocat un accident rutier pe DN1, in zona localitatii Timisu de Sus, judetul Brasov, soldat cu 3 morti.

author avatar
eNational
3.149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger