AcasăOldCine il recomanda? Familia!

Cine il recomanda? Familia!

Gruparea olandeza Vitesse Arnhem a anuntat, ieri dimineata, pe site-ul oficial al clubului, ca este pregatita sa-l transfere pe internationalul Under 21 român Valerica Gaman, cel care afirma ca nu mai reprezinta Universitatea Craiova, ci … familia Gaman. Olteanul era asteptat sa parafeze actele, dar numai dupa anuntarea verdictului dat de catre Comisiile LPF, intr-un diferend iscat intre jucator si FC Universitatea Craiova.

Telenovela „Barboianu-Gaman“ a ramas cu un singur personaj principal. Valerica fara frica (de Mititelu) a plecat in Olanda, unde s-a inteles cu Vitesse Arnhem, club care activeaza in Eredivisie.” Vitesse este in ultima parte a negocierilor pentru fundasul Valerica Gaman. Clubul va definitiva ultimele detalii contractuale si jucatorul va efectua vizita medicala”, au anuntat olandezii, pe site-ul oficial. Toate bune si frumoase, numai ca jucatorul si Universitatea Craiova se afla intr-un litigiu complicat.

*Mitica s-a spalat pe mâini*

Transferul internationalului român a fost anuntat chiar in ziua in care Comisia de Solutionare a Litigiilor de pe lânga LPF trebuia sa dea verdictul in Dosarul „Mititelu versus Gaman-Barboianu“. Ca prin minune, Dumitru Dragomir si-a gasit drum in Anta­lya, sa tina “sub observatie” echipele pe care le pastoreste. „Corleone“ a dorit sa nu fie tras la raspundere pentru decizia luata.

*Dezlegarile sunt valabile*

Se spune ca Mititelu nu are nicio sansa in conflictul cu jucatorii fugari, asta pentru ca finantatorul Universitatii a dat „dezlegari in alb“. Surse apropiate LPF sustin ca respectivele “contracte nu sunt ceea ce ar trebui, dar documentele sunt acceptate, e ca si cum Mititelu si-a vândut ceva semnând o chitanta de mâna“. Pentru ca Valerica Gaman sa se legitimeze la Vitesse sau la o alta echipa este nevoie de decizia favorabila a Comisiei de Solutionare a Litigiilor, organism care urma sa anunte aseara verdictul in acest caz. In cazul in care „dezlegarile in alb“ nu sunt admise ca probe, va fi nevoie de un acord intre cele doua cluburi, respectiv intre Universitatea si Vitesse. Oricum, in eventualitatea unui esec la judecata LPF, clubul din Banie va face plângere la TAS, situatie in care FIFA va da jucatorului o dispensa ca sa joace.

*Craiova ameninta Vitesse cu judecata!*

Clubul Univ.Craiova a anuntat, ieri, ca jucatorul Valerica Gaman, aflat in Olanda, este netransferabil: ”Informam opinia publica de faptul ca am anuntat in scris clubul Vitesse Arnhem, dar si FIFA, Federatia Olandeza de Fotbal si Federatia Româna de Fotbal cu privire la situatia reala a jucatorului, fata de cele aparute pe site-ul oficial Vitesse Arnhem. Orice contact cu acest jucator, fara acordul nostru, reprezinta o incalcare grava a regulamentelor FIFA si sunt pasibili, atât clubul respectiv, cât si jucatorul, de sanctiunile disciplinare prevazute in regulamentele FIFA”.

Sebastian Stan

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
61 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger