AcasăOldLa ea nu te asteptai! Cine vaneaza postul de asistenta TV lasat...

La ea nu te asteptai! Cine vaneaza postul de asistenta TV lasat liber de Daniela Crudu!

De cand a plecat Daniela Crudu de la emisiunea „Un show pacatos” multa lume a fost trista, dar si multe domnisoare aspirante la statutul de asistenta tv i-au vanat locul.

La fel s-a intamplat si cu Simona Trasca, blonda sexy care se pare ca a si castigat concursul lansat de pacatosii Bordea, Capatos si Silviu Andrei. Prezentatorii emisiunii au lansat un concurs si chemau in fiecare editie cate o candidata la scaunul Crudutei. Poza acesteia era postata pe Facebook, si daca primea peste 20.000 de like-uri, avea sa intre in finala. Castigatoarea era cea care primea cele mai multe voturi. Si telespectatorii au preferat-o pe Trasca.

Simona a postat astazi pe contul sau de Facebook un mesaj in care le multumea tuturor celor care au votat-o. In plus, blonda a vrut sa-i lamureasca pe cei curiosi si a scris ca niciodata nu i-a vanat locul Crudutei si ca o considera cea mai buna asistenta tv din toate timpurile.

„Voi care ati vrut sa ma cunoasteti si ati fost interesati de persoana mea ..v-ati dat seama ca spun lucrurilor pe nume asa sunt eu… Nu simt ca merit locul Crudutei… era unica ca asistenta si-mi placea maxim… sper sa se intoarca… aseara nici n-am stiut ca ma baga in concurs :)) dar ma bucur ca am adunat like-urile de la voi si am trecut testul… pe mai departe cine stie daca o sa fiu sau nu asistenta… m-as bucura normal sa am un job stabil. VA MULTUMESC FRUMOS pentru Prietenie :)”, a scris Simona Trasca pe reteaua de socializare.

author avatar
Andra Nesu
920 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger